Anima Nacht 2019

20 februari 2019
Naar aanleiding van het Anima festival in Brussel, organiseren wij ook weer onze jaarlijkse Anima Nacht! Op donderdag 14 maart verwelkomen we graag alle animatiefilmfans voor een avond (en een deeltje van de nacht) gevuld met de meest uiteenlopende selectie animatie, van kunstige kortfilms tot wervelende reclamefilmpjes, uit alle uithoeken van de wereld.
Anima Nacht 2019

Anima festival programmeert voor ons 41 verrassende animatiefilms. Met 50 seconden is 'Lying on Your Death Bed' de kortste animatiefilm van de avond. De langste is dan weer de Nederlandse kortfilm 'At First Sight' met de volle 16 minuten speeltijd. Bovendien vertonen we animatiefilms uit maar liefst 23 landen, waaronder 'Reviver' uit Israël, 'The Diver' uit Zuid-Afrika en 'Fire in Cardboard City' uit Nieuw-Zeeland. En we hebben goed nieuws voor de 'Orange is the New Black'-fans: op het programma staat een wollige OITNB-geïnspireerde stopmotion-film!

Het programma bestaat uit drie delen met tussendoor telkens een halfuurtje pauze. We gaan van start met het eerste deel om 20u15 en het einde van deel drie is voorzien rond 01u.

Meer weten?