We nemen afscheid van ‘Girl’, ‘Beautiful Boy’ en ‘Cold War’

14 maart 2019
Ze waren samen goed voor een bezoekersaantal van bijna 25 000, maar aan alle mooie liedjes komt een einde. Op zo. 17/03 maak je om 11u voor de allerlaatste keer kans op arthousefavoriet-bingo en kan je nog één keer 'Beautiful Boy', 'Girl' of 'Cold War' komen bekijken.
GIRL

De verwachte Oscarnominaties voor ‘Beautiful Boy’ bleven uiteindelijk uit, maar dat gaf niet. 16 weken lang vochten vader-zoonduo Steve Carrell en Timothee Chalamet tegen verslaving in Felix van Groeningens aangrijpende Amerikaans debuut.  

Het Poolse ‘Cold War’ ontroerde over de taalgrenzen heen en bezorgde toeschouwers niet alleen visueel maar ook auditief spektakel. Het tijdloze verhaal over zangeres Zula, muzikant Wiktor en hun onhoudbare relatie in tijden van Koude Oorlog bracht enkele prachtnummers voort die nog lang zullen nazinderen.

Ook Belgische trots ‘Girl’ verlaat na 21 weken onze zalen. Eén ding staat vast: Lukas Dhont heeft de lat voor zijn opvolger vrij hoog gelegd. Het avontuur van ‘Girl’ wordt vervolgd op Netflix, maar mis zondag je kans niet om deze film te zien zoals het hoort, op het grote scherm.

 

Nu zondag kan je om 11u nog een keer ‘Girl’, ‘Beautiful Boy’ of ‘Cold War’ komen bekijken op het witte doek.