'Drawing Lots' is een karakterschets van een kustplaatsje in Georgië waar een flatgebouw en een binnenplaats als amfitheater dienen voor een mysterieus machtsspel tussen de bewoners, wier levens met elkaar verweven zijn.

Op meesterlijke wijze biedt Khalvashi de kijker slechts een glimp van de geheimen en dromen van de flatbewoners: een melodramatische elektrische gitarist, tieners die aan onbeantwoorde liefde lijden, een klassieke violist in een midlifecrisis en een onlangs teruggekeerde misdadiger. Deze vluchtige inkijkjes leiden tot intriges en spanningen als het dagelijks leven en de voyeuristische neigingen van de bewoners met elkaar in botsing komen.


  • POTLUCK?
    Voor de film organiseren we een potluck in 't café. Haal je kookkunsten boven, breng een potje 'Georgian style' mee en proef ook van wat anderen hebben bekokstoofd. Want eten maakt gelukkig. Eten verbindt. En via smaken leren we elkaar en andere culturen kennen.

    Op FOMOFILM-avonden koken we dus voor elkaar (ja, jij ook voor ons!), iedereen proeft iets nieuws en team Sphinx doet de afwas zodat jij op tijd in de zaal kan voor de film. Een ideaal recept dus. Welkom vanaf 18u30!

     
  • Smaakt naar meer?
    Ontdek de boeiende selectie reisgidsen en kaarten die Atlas & Zanzibar naar maandelijkse gewoonte voor ons maakt. LEES MEER
donderdag 21 december