De kleine Luis woont er met zijn ouders, broertjes, zusje en zijn grootmoeders. Vader Manuel zoekt vruchteloos naar werk en probeert ondertussen ook een goede vader te zijn voor Luis.

Nieuwsgierig als hij is, probeert hij te begrijpen wat de volwassenen om hem heen doen, wat steeds minder zin heeft: ze vertellen hem dat hij zich op een bepaalde manier moet gedragen, maar lijken vaak zelf het tegenovergestelde te doen. 

Met zijn wondermooie fotografie en zijn hartverscheurend verhaal doet de film denken aan het vroegere Italiaanse neo-realisme.

 


  • POTLUCK?
    Voor de film organiseren we een potluck in 't café. Haal je kookkunsten boven, breng een potje 'Mexican style' mee en proef ook van wat anderen hebben bekokstoofd. Want eten maakt gelukkig. Eten verbindt. En via smaken leren we elkaar en andere culturen kennen.

    Op FOMOFILM-avonden koken we dus voor elkaar (ja, jij ook voor ons!), iedereen proeft iets nieuws en team Sphinx doet de afwas zodat jij op tijd in de zaal kan voor de film. Een ideaal recept dus. Welkom vanaf 18u30!


     
  • Smaakt naar meer?
    Ontdek de boeiende selectie reisgidsen en kaarten die Atlas & Zanzibar naar maandelijkse gewoonte voor ons en jullie maakt. LEES MEER
Deze vertoning is afgelopen.