Om hun relatie nieuw leven in te blazen, trekken Lai en Ho naar Argentinië. Hun droom is om de Iguaçu-watervallen te zien, maar het draait al snel uit op een nachtmerrie wanneer ze met hun rammelende wagen ergens langs de weg stranden en de zoveelste ruzie losbarst. Na de rampzalige uitstap beslist het koppel om uit elkaar te gaan. De ernstige Lai gaat aan de slag als portier in een tango-bar, de zorgeloze Ho als sekswerker. Maar dan maakt Ho dramatisch een nieuwe intrede in Lai’s leven, wanneer hij zwaargewond voor zijn deur staat. Lai heeft ondertussen zwaar heimwee naar Hongkong. 

In ‘Happy Together’ veroorzaakt Wong Kar-Wai heel wat stilistische onrust met z’n desoriënterende frames en wordt een van de hoofdrollen opnieuw gespeeld door muziek, deze keer Piazolla’s weemoedige ‘Tango apasionado’ en Frank Zappa’s ‘Happy Together’.


Eye brengt in samenwerking met Cinéart vijf films van Wong Kar-Wai gerestaureerd in 4K opnieuw uit. Binnenkort komen ook ‘In The Mood for Love', ‘Chungking Express’, ‘2046’ en ‘Fallen Angels’ in onze zalen.
 

Deze film speelt momenteel niet