️  De vertoningen van Het Zwanenmeer worden verplaatst naar latere datum. We vertonen een aangepaste versie, gebaseerd op een oudere opvoering met nieuwe introductie en extra’s.

Om de verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan, verplaatsen we in overleg met de ROH de vertoningen van woensdag 1 april en zondag 5 april naar dinsdag 9 juni en zondag 14 juni. 

Wie een ticket had voor woensdag 1 april om 20u15 kan op dinsdag 9 juni om 20u00 komen, wie een ticket had voor zondag 5 april om 15u00 kan op zondag 14 juni komen.

Als dat niet past, kan je je ticket laten terugbetalen. Het volstaat om een mail te sturen naar info@sphinx-cinema.be met vermelding van het nummer van de bestelbon.Ondanks het feit dat de aanvullende choreografie van Scarlett en de schitterende ontwerpen van John Macfarlane trouw blijven aan die van Marius Petipa/Lev Ivanov, is er een nieuw leven in dit zonder meer bekendste en meest geliefde klassieke ballet geblazen. 

Het hele gezelschap schittert in dit tijdloze verhaal van onmogelijke liefde: een meesterwerk vol iconische momenten. De meeslepende symfonieën van Tsjaikovski's eerste partituur voor ballet versmelten met de verfijnde choreografie van de grand pas de deux tussen prins Siegfried en Odile, samen met de zwanen aan de rand van het meer. Deze betoverende mix van spektakel en intieme passie trakteert het publiek op een weergaloze voorstelling.

dinsdag 9 juni
zondag 14 juni