De moeder heeft het te druk met die nieuwe liefde om zich écht met haar dochter bezig te houden. Wanneer moeder en vriend samen zijn, lijken ze de aanwezigheid van Adar zelfs te vergeten. Ze storen er zich dan ook niet aan dat het meisje hen observeert wanneer ze vrijen of bij hen in bed kruipt omdat ze de slaap niet kan vatten.

Wanneer Adar er op een dag op uit trekt, ontmoet ze Alan, een dakloze jongen van haar leeftijd die sprekend op haar lijkt. Ze vinden dit heel bijzonder en Adar beslist om de jongen mee naar haar huis te nemen om hem onderdak te geven. Dit wordt voor het jonge meisje het keerpunt tussen kindertijd en adolescentie en zet voor haar de lijnen tussen werkelijkheid en fantasie op scherp.

De jonge cineaste Tali Shalom-Ezer brengt een teder en eerlijk familieverhaal, maar tegelijk ook een uitdagend coming-of-age drama. Ze vermijdt vals sentiment, karikaturen en clichés. In de pers wordt ze vergeleken met grote namen als Richard Linklater en Todd Solondz. Ook nieuwkomer Shira Haas in de rol van Adar laat ze zien dat ze heel wat in haar mars heeft. 

Deze film speelt momenteel niet