• Lili Alone (Zou Jing, 2021, 22')
  Lili, een jonge moeder, woont met haar gokker-echtgenoot in een afgelegen deel van Sichuan. Eenzaam en arm trekt ze naar de stad om genoeg geld te verdienen om haar stervende vader te redden.
   
 • The Rat (Yuanging CAI, 2022, 13')
  Op een stormachtige nacht strompelt een dronken man terug naar huis. Brakend en duizelig ziet hij twee enorme ratten in zijn huis. Weerzinwekkend en chagrijnig valt hij wanhopig de twee ratten aan in de hoop dat ze zullen verdwijnen. De dag daarop blaast de ochtendwind alles weg en blijft alleen het kapotte familieportret over.
   
 • Chinese Fusion (Siya Yan, 2021, 26')
  Xueli, een Chinese tiener, krijgt ruzie met haar moeder tijdens de jurkenjacht voor het welkomstfeestje op haar nieuwe school in de Verenigde Staten. Na genoegen te hebben genomen met een traditionele Chinese qipao, verlaat Xueli haar thuisstad. Ze komt er echter al snel achter dat alles veraf staat van haar verwachtingen in deze nieuwe wereld.
   
 • A Short Story (Bi Gan, 2022, 15')
  Hoe ziet de wereld eruit door de ogen van een zwarte kat? Een surreëel , magisch sprookje over de vraag wat het kostbaarste ter wereld is.