Al snel vindt ze een job, een huis én wordt ze verliefd op Guo, die haar vergezelde tijdens de barre tocht over de grens met Thailand. Zonder papieren is hun leven echter vol onzekerheden. De kans om gearresteerd en gedeporteerd te worden is groot. Voor Lianqing is dan ook niet Bangkok, maar Taiwan de gedroomde eindbestemming. En daar heeft ze alles voor over ... 

Een ijzersterk drama over de tragische liefde tussen twee illegale immigranten uit Myanmar in Bangkok. In een uiterst verontrustende scène laat regisseur Midi Z op ingenieuze wijze zien hoe Lianqings grenzeloze ambitie om een status te verkrijgen haar tot een wanhopige actie brengt, terwijl Guo door de harde omstandigheden langzaam tot waanzin wordt gedreven.

Midi Z, die zelf opgroeide in Myanmar (toen nog Birma) maar op 16-jarige leeftijd naar Taiwan emigreerde, schetst in een grimmig, verontrustend en actueel portret van zijn landgenoten. Tegelijkertijd vertelt hij een tragisch liefdesverhaal dat het hart niet onberoerd zal laten.

Deze film speelt momenteel niet