Na het ontvluchten van het drukke stadsleven komt Nat terecht in La Escapa, een rustiek dorpje in Spanje. In een klein vervallen huis probeert ze haar leven weer op de rails te krijgen. Haar huisbaas, een ware machoman, komt en gaat wanneer hij wil en neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor de bouwvallige staat van het huis. Daarnaast is er buurman Peter, een kunstenaar met een wat onconventionele levensstijl, die meteen zijn interesse in haar laat blijken. En ten slotte is er nog Andreas, die plots aan de deur staat en haar een bizar en verontrustend voorstel doet. Als gevolg van die vreemde ontmoeting ontstaat een obsessieve passie die haar inwendig verslindt en haar doet twijfelen over het soort vrouw dat ze is. 

De verfilming ‘Un amor’ van Isabel Coixet is gebaseerd op het Spaanse literaire succes van Sara Mesa. 

  • Drink vanaf 19u.
    Bebida a partir de las 19h.

ES / Después de huir de la ajetreada vida de la ciudad, Nat llega a La Escapa, un pintoresco pueblo rural en España. En una pequeña casa en ruinas trata de poner en orden su vida. El propietario, un auténtico machista, entra y sale a su antojo eximiéndose de toda responsabilidad por el deteriorado estado de la casa. Luego está el vecino Peter, un artista con un estilo de vida poco convencional, que le presta mucha atención. Finalmente, aparece Andreas con una propuesta extraña e inquietante. Este encuentro insólito desencadena una pasión arrebatadora que la hace cuestionar qué tipo de mujer es.

La adaptación cinematográfica Un amor, dirigida por Isabel Coixet, está basada en el exitoso trabajo literario de la española Sara Mesa.